De bedste ansigtsbehandlinger i København | Complete Me
Menu

Behandlinger

Her kan du se Complet Me's ansigtsbehandlinger. Du kan booke ansigtsbehandlinger for sig selv eller som del af en komplet spa-oplevelse.

Rygbehandling - Mind Your Back

Rygbehandling MIND YOUR BACK sommerkampagne 2019 Vi hjælper dig med pleje af den del af dig, som du sjældent selv når, nemlig din ryg. Behandlingen kan sammenlignes med en ansigtsbehandling inkl. afrens, tørbørstning, scrub, evt, dybedrens af urenheder eller plejende massage, samt afsluttende maske og hudpleje. Vi gør bare det...

760,-
(50 min.)

Hyaluron Pen - Revitalizer & Fugt Booster

Hyaluron Pen er en revolutionerende og ny type af Meso-Terapi uden brug af nål. Ved hjælp af højtryk injiceres hyaluronsyre sammen med vitaminer og aminosyrer i huden. Der er ingen down-time eller smerte. Hudens fugtniveau øges markant, samt vitaliseres indefra, så huden ser mere strålende ud, og med en sundere...

2500,-
(45 min.)

Ansigtsbehandling med Non-Invasiv Meso-terapi

Behandlingen  med non-invasiv mesoterapi, hvor vi anvender samme apparatur, som i vores micro-needling. Dog anvender vi ikke dyberegående nåle, og derfor er der ingen smerte eller behov for forudgående bedøvelse med lidocain. Vi anvender mikrofine nano-nåle, til at indsluse aktive virkestoffer og hyaluronsyreind i huden, som hermed optages langt bedre....

1500,-
(Varighed 30 min)

Dobbelt-Suite tilbud

Dobbelt-Suite tilbud for 2 personer på udvalgte tidspunkter med 20 % RABAT for jer begge. Nogle gange har vi mulighed for at tage to personer ind til Dobbelt-Suite tilbud på forskellige behandlinger og varighed. Disse tilbud kan kun bookes via personlig og telefonisk henvendelse til os. Typisk vil vi tilbyde...

Special Mask

Forfriskende fugtmaske til ansigtet med C-vitamin, Antioxidanter, Hyaluronsyre, Aloe Vera, Mynte, Kampher. Kan anvendes ovenpå makeup. Dæmper rødme og irritation, samt giver en sund glød    

fra 145,-

Quick Fix Eyemask

Quick Fix Eyemask er en innovativ og højeffektiv øjenmaske, med 92% ren kollagen. ULTRA PURE SOLUTIONS HYBRID SECOND SKIN EYE MASK COLLAGEN fra M2 Beauté er en innovativ nyhed til behandling af øjenpartiet. Ved hjælp af unikke, patenterede formler bevarer højeffektiv kollagen sin naturlige struktur i denne nye og luksuriøse øjenmaske fra M2 Beauté. Herudover, forbliver værdifulde kollagenpeptider intakte. Huden bliver straks gennemfugtet, udglattet, opstrammet og klarere i farven.

fra 275,-
(15 min.)

Probiotic Booster

Probiotic booster er en helt enestående og innovativ form for hudpleje og behandling. Ampullen består af 10.000.000 (10 milliarder) probiotiske mælkesyrebakterier. Der er tre forskellige stammer af bakterier, som ligger i dvale i ampullen, indtil denne aktiveres og leveres til din hud. Derudover er der også præbiotika (næring) til dine eksisterende og nye bakterier. Vi afrenser din hud, aktiverer (vækker) og indsluser bakterierne, og afslutter med ansigtsplejende creme. (15 min. ) fra kr. 325,00

325,- (15 min.)

LED Therapy

LED Therapy virker mod fine linjer, rynker, uens hudtone, store porer og giver huden en strålende glød. Behandlingen er smertefri, afspændende, ikke-invasiv hudbehandling med mange fordele – især stimulering af kollagene fibre, og behandling af mild til moderat akne. Blåt lys er klinisk dokumenteret til at kunne behandle akne, talg produktion, mindske inflammation, rødme og store porer. Ved mild og moderat betændelsestilstand af akne, kan det blå lys slå ned på propionibacterium acnes, altså den bakterie der især lever i ansigtshuden og er ansvarlig for akne. Rødt lys stimulerer cellefornyelsen, inklusive fibroblast-cellerne, som producerer kollagen og elasticitet. Disse fibre i dit bindevæv giver din hud styrke, spændstighed, elasticitet og vævsfylde. Fornyelsen vil minimere fine linjer, rynker, genoprette solskader, ar og strækmærker. LED Therapy er et kosmetisk produkt uden nogen kontra-indikationer eller bivirkninger. Behandlingen kan bruges af alle hudtyper, hudfarver og tilstande. Det er en sikker behandling og kan ikke skade øjnene. Vi anvender dog altid et par små sikkerhedsbriller, som får dig til at slappe bedre af, da lyset er meget kraftigt.

Fra 350,-
(varighed 25 min.)

(Som tillægsbehandling fra 250,-)

Hybrid Second Skin Mask Facial

Hybrid Second Skin Mask er en yderst intensiv og opstrammende ansigtsbehandling med øjeblikkelige, synlige resultater, takket være 94 % brunalge-maske, som stimulerer kollagen og elastin produktionen.

(20 min.) fra 400,00

Complete Spiritual

Prisvindende ansigtsbehandling "Årets Skønhedsbehandling" Ved Danish Beauty Award 2016. Energigivende, vibrationel og balancerende ansigtsbehandling. Produkter fra Själ New York, indeholdende enzympeeling med knust perle, granatæble og urter. Opstrammende maske med silkeproteiner, kobberpeptider, guld, sølv og platin som booster huden. Blå safir for vibrationel energi og remineraliserende diamant, rubin, ametyst og citrin. Opladende chakra-massage med ædelstene, blå lotusolie og royal gele. NYTÅRSKUR & JANUAR KAMPAGNE: Vi forærer dig 40 % af behandlingens værdi, når du booker en tid til Spiritual i januar 2019

(1t. 30 min.) fra 1675,-

Complete Signature

Vores mest forkælende ansigtsbehandling, hvor vi sætter fokus på velvære og intensiv hudpleje. Indledning med en afspændende massage af ryg og hovedbund, samt soothing oil wraps af hænder og fødder. Vævsstyrkende massage af ansigt, hænder, arme og skuldre, som udføres med peeling, koncentrat og maske, samt balancerende basaltsten. Vi afslutter gerne med en let makeup efter behov og ønske.

(1 t.) fra 925,-

COMPLETE ME SPECIAL

Forkælende kropsmassage med dybdevarmende lavasten som afspænder krop og sind, samt plejende ansigtsbehandling inkl. afrens, peeling, retning af bryn, massage af ansigt, dekolleté, nakke og skuldre, samt plejende maske og cremepleje. Kan afsluttes med let dagmakeup hvis ønsket.

(1 t. 45 min.) fra 1495,-

A Piece of Heaven

Totaloplevelsen af skønhedspleje og velvære fra top til tå inkl. 4 totale behandlinger. Fødder og hænder plejes med luksuriøs manicure og pedicure, samt kroppen afspændes med aromamassage. Dit ansigt plejes med afrens, peeling, massage og maske tilpasset hudens behov.

(2 t. 30 min.) fra 1995,-

COMPLETE FACE

Opfriskende basis ansigtsbehandling hvor huden afrenses under aromadamp, samt befries for døde hudceller med en eksfolierende peeling. Ansigtet indpakkes derefter i en dybdevirkende maske og hviler, mens du får en plejende håndmassage. Brynene tilrettes hvis ønsket. Behandlingen afsluttes med plejende ansigts-, hals- og øjencreme. Let Dagmakeup lægges hvis ønsket.

(45 min.) fra 595,-

Tillæg 15 min. Massage af ansigt, skulder og dekolleté. Tillægspris 165,-
Tillæg 15 min. Dybderens af tilstoppede porer. Tillægspris 165,-

COMPLETE REGIMEN TREATMENT

Med NUTRI-COSME-CEUTICALS forlænges cellernes sundhed og levetid, indefra og udefra. En særlig aktiv ansigtsbehandling med dybdegående bindevævsmassage, frugtsyrer og Skin Regimen produkter. Der ses en forskel allerede når behandlingen er halvvejs færdig! Ved 30 dages anvendelse af hjemmepleje produkterne, samt med minimum 2 behandlinger, med interval på 14 dage, opnår du resultater med øget fugtniveau på 26% og reduktion af rynker på 17%

(45 min.) fra 625,-

ACTIVE VITAMIN-CURE

Frugtsyre- og C-Vitaminbehandling mod linjer, rynker og overpigmentering. Behandlingen stimulerer cellefornyelsen og opstrammer huden. Særlig effektiv mod urenheder og store porer, samt arvæv. Kurforløb af 6-12 behandlinger anbefales for bedste resultat, samt forbehandlende hjemmeprodukt med naturlig glycolsyre fra rørsukker. Din hud vil blive renere, glattere og mere spændstig.    

(30 min.) fra 575,-

NEW FACE IN 7 DAYS

Udglattende peeling som forfiner hudstrukturen og effektivt øger cellefornyelsen, blodcirkulationen, cellestofskiftet og opstrammer vævet, samt mindsker synlige linjer. Reducerer pigmentforandringer og misfarvninger i huden, samt dyberenser porerne og reducerer urenheder og arvæv. Inkl. Kontrol- og efterbehandling ca 5 dage efter første behandling. Bemærk at behandlingen ikke er velegnet til meget sensibel hud.

(1 t. + 1 t.) fra 2.995,-

Special MAN

Til den særlige mand, som rigtig skal forkæles fra top til tå. Afspændende rygmassage. Ansigtsbehandling inkl. Dybderens eller massage, samt fodbehandling.

(1 t. 45 min.) fra1350,-

Face Yoga & Gua Sha Massage

Dybdegående ansigtsmassage med asiatiske jadesten, roller og gua sha teknikker, samt opstrammende og afspændende muskulære øvelser, for at styrke dit bindevæv, øge gennemstrømningen og cellestofskiftet.

(50 min.) fra 775,-

Bioeffect EGF

Ansigtsbehandling med high tech produkter fra islandske BIOEFFECT som, på baggrund af højteknologisk forskning, har udviklet det eneste plantebaserede EGF protein i verden. Inkl. Afrens, eksfoliering med vulkansk aske og mineraler, Epidermal-Growth-Factor serum og massage, hydrogelmaske og afsluttende cremepleje.

(50 min.) fra 925,-

Side Orders

Tilbydes kun i forbindelse med ansigtsbehandling til ca halvdelen af normalpris.

Farvning af vipper eller brynfra 95,-

Retning af brynfra 95,-

Øjenbeh. inkl maske + massagefra 195,-

Perfect legsfra 245,-

Mini manicurefra 195,-

Foot Spa inkl fodbad, scrub og massagefra 195,-

Hovedbundsmassagefra 95,-

Soothing oil wrap af hænder eller fødderfra 195,-

Voks hårfjerning, overlæbe/hagefra 95,-

Komplet dagmakeupfra 195,-

Rygmassage 15 minfra 225,-

Frugtsyre-peeling + vitamin-maskefra 295,-

Advanced Electrolysefra 350,-

Ampul Koncenreret ansigtsbehandlingfra 150,-

The Healthy Tan

Tan og selvbrunende behandling af ansigt og krop. Ansigtet afrenses, peeles og fugtplejes, kroppen tørbørstes og selvbruningen både masseres ind og sprayes på. Bær mørkt, løstsiddende tøj.

Krop og ansigt (50 min.) fra 695,-
Ansigt, hals og bryst (20 min.) fra 395,-

For Your Eyes only

Velplejet øjenparti giver ansigtet karaktér.

Bryn tilretningfra 145,-

Bryn tilretning og farvningfra 195,-

Farvning af vipper inkl. plejende øjenmaskefra 195,-

Farvning af vipper, bryn og tilretning, samt plejende øjenmaskefra 375,-

Øjenbehandling inkl. drænerende massage og plejende øjenmaskefra 375,-

Permanent smukke og buede vipper holdbarhed ca. 8 uger.fra 495,-

Permanent makeup: Eyeliner holdbarhed ca 1-2 årfra 3.800,-

Permanent makeup: Bryn holdbarhed ca. 1-2 årfra 3.800,-

Micro Needling

Ansigtsbehandling med professionel meso-pen med indstillelig nåledybde fra 0,25-1,5mm dybe akupunkturnåle, som straks booster hudens egenproduktion af kollagen op til flere uger. Vores professionelle kliniske udstyr er naturligvis sterilt engangs-materiale, for din sikkerhed. Forfiner synligt hudens struktur, linjer, rynker, strækmærker, solskader og ar. Vi anvender topisk bedøvelse før behandling og efterbehandler med fugtbindende hyaluronsyre, vækstfaktorer, samt kølende maske. Læs mere om Micro needling på vores hjemmeside Blog

(50 min) fra 2500,-
Kurforløb af 3 behandlinger fra 6000,-