Skøn massage midt i København ❤︎
Menu

Behandlinger

Flere slags massage. Alene eller i kombination med andre behandlinger.

Butter me Up massage

Du vælger imellem 25min. massage med Butter Me Up creme til ansigt, skulder, nakke og dekolletage eller 25min. til ryg eller fødder. Du kan også vælge en 50min. fuld kropsmassage, som garanteret giver din hud den mest silkebløde fornemmelse og blødgør dine muskler. Butter Me Up cremen kommer i duftfri...

fra 395,-

Complete Signature

Vores mest forkælende ansigtsbehandling, hvor vi sætter fokus på velvære og intensiv hudpleje. Indledning med en afspændende massage af ryg og hovedbund, samt soothing oil wraps af hænder og fødder. Vævsstyrkende massage af ansigt, hænder, arme og skuldre, som udføres med peeling, koncentrat og maske, samt balancerende basaltsten. Vi afslutter gerne med en let makeup efter behov og ønske.

(1 t.) fra 925,-

COMPLETE ME SPECIAL

Forkælende kropsmassage med dybdevarmende lavasten som afspænder krop og sind, samt plejende ansigtsbehandling inkl. afrens, peeling, retning af bryn, massage af ansigt, dekolleté, nakke og skuldre, samt plejende maske og cremepleje. Kan afsluttes med let dagmakeup hvis ønsket.

(1 t. 45 min.) fra 1495,-

A Piece of Heaven

Totaloplevelsen af skønhedspleje og velvære fra top til tå inkl. 4 totale behandlinger. Fødder og hænder plejes med luksuriøs manicure og pedicure, samt kroppen afspændes med aromamassage. Dit ansigt plejes med afrens, peeling, massage og maske tilpasset hudens behov.

(2 t. 30 min.) fra 1995,-

Crystal Tea Ritual

Japansk inspireret kropsbehandling inkl. salt- krystalpeeling og massage, samt kropspakning med koncentrat. Fokus lægges på behandling af sundhed udefra-ind og indefra-ud med antioxidanter, bjergkrystal, mineraler og grøn te. Du tilbydes en ægte Matcha te som afsluttende behandling.

(1 t. 15 min.) fra 1025,-

Scrub Wrap & Massage

Opstrammende anti-age pleje af hele kroppen. Effektiv frugtsyre peeling, tørbørstning, samt indpakning i særlig vævsstyrkende kropsmaske, samt velgørende massage af hele kroppen. Du kan vælge en mini-ansigtsbehandling sammen med denne kropsbehandling for at fuldende den totale pleje fra top til tå

(1 t. 15 min.) fra 925,-
Inkl. Mini Facial fra 1295,-

Behind You!

Effektiv behandling af lår og bagdel, som blødgører bulet væv, øger gennemstrømningen og fremmer udskillelsen af affaldsstoffer. Ved hjælp af tørbørstning, frugtsyrer, særlig dybdegående bindevævs-massage og drænende produkter, opnår du en sundere, glattere og fastere form.

(45 min.) fra 595,-

Special MAN

Til den særlige mand, som rigtig skal forkæles fra top til tå. Afspændende rygmassage. Ansigtsbehandling inkl. Dybderens eller massage, samt fodbehandling.

(1 t. 45 min.) fra1350,-

Hot Stone Massage

Dybdevarmende kropsmassage med lavasten, som gennemvarmer og afspænder alle musklerne. Især velegnet i vinterhalvåret, når du har mest brug for en opladende, energigivende og terapeutisk effekt.

(50 min) fra 825,-
(1 t. 15 min.) fra 925,-

Hot Towel Rub Massage

En Manhattan-inspireret kropsmassage, med varme håndklæder og aromatiske olier, for at afspænde din krop og vitalisere din hud og sanser. Udover den behagelige massage, vil din hud blive skrubbet ren for døde hudceller og optage en masse dybdeplejende fugtbehandling

(50 min) fra 775,-

Tropic Dream Scrub Massage

Indonesisk krops- behandling med blid, eksfolierende massageform. Udføres med dampende urtebolde, der er fyldt med indonesiske urter, lime og jomfrukokosolie. NYTÅRSKUR KAMPAGNE 2018 hele januar giver vi 20% RABAT på denne behandling

(50 min.) fra 825,-

Crushed Pearl Massage

Indisk inspireret kropsmassage med blødt sheasmør, silkeproteiner opblandet med knust perlemor. Din hud befries for tørre hudceller og efterlades gennemfugtet, blød og med et skær af perlemor.

(50 min) fra 750,-

Relax Massage

Særdeles blid og afspændende Pro-Sleep massage, der indledes med en varm og blød fodpakning ”Soothing Oil Wrap”, som giver en dyb og beroligende effekt på krop og sind, samt meget blødgørende på tør hud. Anbefales til dig som ønsker den totale følelse af ro, velvære og forkælelse.

(50 min.) fra 850,-

Aroma Massage

Dybdegående massage med økologiske, opvarmede olier. Du vælger selv om du vil have aromaterapi med energigivende eller afspændende effekt. Vi tilpasser massagens intensitet på de fokusområder, som du har mest behov for. Denne massage er vores mest dybdegående kropmassage. Velegnet til meget spændte muskler og ophobede affaldstoffer grundet træning.

Kropsmassage (50 min.) fra 595,-
Rygmassage (25 min.) fra 395,-

Mother 2 Be - Gravid Massage

Avanceret graviditetsmassge og -behandling med særlige Mama Mio-produkter til mave, buste og ben

(50 min.) fra 775,-

Perfect Legs

Behandling med kølende mynthejuice og maskeindpakning med havalger, samt lymfedrænende massage. Til dig som har problemer med hævede, trætte og tunge underben. Velegnet til gravide og som kurforløb.

(30 min) fra 475,-